به گزارش خبر۱۹، فضلالله شیری، رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان کرمانشاه اظهار کرد: با توجه به اینکه امنیت ترافیکی شهروندان برای پلیس راهور مهم است، بصورت ویژه تخلفات رانندگی در شبهای ماه محرم کنترل میشود.
وی افزود: با توجه به حضور هیئتهای مذهبی در سطح شهر و برگزاری مراسم عزاداری، پلیس راهنمایی و رانندگی در راستای روانسازی ترافیک و تسهیل در عبور و مرور شهروندان طرح ویژه ترافیکی اجرا خواهد کرد.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان کرمانشاه از ابلاغ موارد و نکات لازم به هیئتها همچون عدم انسداد معابر خبر داد و گفت: هیئتها همچنین در رابطه با مشکلات ترافیکی که ممکن است به دنبال ایجاد داربست، نصب بنر، توزیع نذورات و… برای مردم به وجود آید، مسئول هستند.
این مسئول خواستار رعایت سرعت مطمئنه از سوی رانندگان در شبهای محرم و در هنگام برگزاری مراسم عزاداری شد و افزود: هیئتها نیز نسبت به زمان تعیین شده برای انجام عزاداری توجه داشته باشند و آن را رعایت کنند.
شیری همچنین در خصوص شعارنویسی بر روی خودروها نیز گفت: شعارنویسیها نباید به گونهای باشد که شیشه خودرو پوشانده شده و مانع مشاهده داخل خودرو شود و در صورت مشاهده چنین موردی خودرو توقیف خواهد شد و از توقیف خودروهایی که شعارهای نامتعارف بر روی آنها درج شده باشدخبر داد
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان کرمانشاه در خاتمه با بیان اینکه گلآلود کردن خودروها را نیز ممنوع است، گفت: پلیس راهنمایی و رانندگی طی شبهای برگزاری مراسم عزاداری محرم در کنار هیئتهای مذهبی حضوری فعال خواهد داشت.