به گزارش خبر۱۹ به نقل از فارس ، داستان در چارچوب هفته شانزدهم لیگ برتر هندبال باشگاههای کشور، تیم زاگرس اسلام آبادغرب مهمان تیم فرازبام دهدشت شروع شد که تیم فرازبام از قبل تدارک یک پذیرایی خیلی خوب و بیسابقه برای مهمان خود دیده بود.
باتوجه به اینکه بازی پخش مستقیم بود، از دقیقه یک بازی تنشهای بازی با شروع فحاشی پرتاب بطری و سنگ از سوی تماشاگرهای فرازبام به سمت بازیکنهای تیم زاگرس شروع شد؛ به طوریکه شرایط بازی دست در دست هم دادند تا نتیجه بازی به نفع فرازبام رقم بخورد.
این امر موجب شد که از سوی داوری و ناظر بازی تا پایان بازی حدود ۱۰ باری مسابقه متوقف شود با این شرایط حساب کارو از دست تیم زاگرس خارج شد و بازیکنان تمرکزی برای ادامه بازی نداشتند، اما چون که مجبور به ادامه کار بود ادامه دادند… که در آخر بازی با توجه به اینکه میزبان بازی را با نتیجه ۲۹ بر ۲۸ برد باز هم دست بردار نبودند.
مهمانوازی از اینجا شروع شد، بعد بازی گوینده سالن با حرفهای ناجوانمردانه و حرفهای غیراخلاقی موجب تحریک تماشاچیان شد تا با سلاحهای سردی که از قبل آماده کرده بودند و یکسری وسایل دیگر موجود در داخل سالن هجوم به سمت بازیکنان و کادر فنی تیم زاگرس هجوم آوردند، حتی از مواد منفجره هم استفاده کردند.
نکته اینجاست با پیگیریها و مکاتبات قلبی با فدراسیون، اما متاسفانه هیچ ناظر ویژهای برای این بازی نیامده بود حتی برای حراست فیزیکی ورزشگاه هیچ تدارکی ندیده بودند به جزء تعدادی انگشتشمار پلیس که در موقع درگیری خودشان سبب وحشت و تحریک بیشتر شدند و ازطریق پرتاب کردن گاز اشکآور و اسپری فلفل آن هم به سمت بازیکنان زاگرس، عملا زاگرسیها رو خلع دفاع کردند.
این رفتار غیرانسانی و غیراخلاقی موجب زخمی شدن چندین تن از بازیکن های زاگرس شد که راهی بیمارستان شدن که ۲ نکته قابل تأمل اینجا به جود میآید یکی اینکه بعد از تمام شدن ماجرا تماشاچیان در بیرون از ورزشگاه تجمع کرده بودند برای درگیری مجدد که هیچ تمهیداتی از سوی نیرو انتظامی صورت نگرفت.
اما باز مردان دفاع برادران سپاه پاسداران وارد عمل شدند و مردان زاگرسنشین را تا بیرون شهر هدایت کردند و نکته دوم اینکه دبیر فدراسیون عنوان کرده که زاگرس تماشاگر همراه داشته است که موجب تحریک تماشاگران تیم میزبان شده، ولی هیچ تماشاگری همراه تیم زاگرس نبود به شاهدی برادرهای سپاه که تیم رو تا بیرون شهر هدایت کرده بودند.
مسئله دیگر اینکه اعلام کردند که تا پایان بازی هیچ مشکلی نبوده و بازی کاملا فنی ادامه پیدا کرده است، اما اگر این حرف رجبی صحت داشته باشد، داوران و ناظران بازی چرا حدود ۱۰ بار بازی را قطع کردن و اینکه تصاویر به عنوان بهترین قاضی گویای همه چیز هست، حتی یکی از بازیکنان زاگرس در حال فیلم گرفتن از صحنه درگیری بوده که گوشی او ا شکستند و خودش رو با شدت هرچه تمامتر کتک زدند.
مدیرعامل باشگاه زاگرس اسلامآباد غرب در گفتوگو با خبرنگار فارس ضمن تاسف از برگزار کنندگان مسابقه ۲ تیم لیگ برتری، گفت: طی درخواست و هماهنگیها با فدراسیون صورت گرفته قرار بر برگزاری جلسه هماهنگی بود که این امر توسط مسؤولان دهدشتی صورت نگرفت.
سجاد اعظم ادامه داد: با توجه به حساسیت بازیهای آتی لیگ برتر هندبال مهمترین بحث حفظ امنیت محل برگزاری مسابقات بوده و امیدواریم که استانهای دیگر همانند استان کرمانشاه به اهمیت این موضوع بپردازند.
وی تاکید کرد: از ابتدای بازی مدام شاهد توقف بازی به علت تنشهای موجود در سالن برگزاری مسابقه بودیم که یکی از این تنشها پرتاب سنگ به داخل سالن بود که منجر به پیچ خوردن بازیکنان تیم ما شد.
اعظم با تاسف از حضور چنین تیمهایی در لیگ برتر، عنوان کرد: بارها و بارها بازی با حضور بیش از هزاران تماشاچی در اسلام آبادغرب برگزار شده که تاکنون چنین مواردی نداشتهایم، اما تماشاچیهای دهدشت بعد از اتمام بازی به بازیکنان تیم ما حمله کردند.
وی با اشاره به آسیبهای وارد شده به بازیکنان تیم، افزود: محمد شیربندی بر اثر اصابت چاقو به دستش، مهدی طالبی بر اثر اصابت صندلی به سر، راهی بیمارستان و تعدادی دیگر از بازیکنان نیز دچار آسیب شدند که متاسفانه بازیکنان ما الان درگیریهای ذهنی دارند.
مدیرعامل باشگاه زاگرس اسلامآباد غرب اظهار داشت: در هر بازی برد و باخت وجود دارد، اما این باخت ناجوانمردانهایی بود که رقم خورد اما ما همچنان با تمام توان برای آسیایی شدن مبارزه خواهیم کرد و هفته بعد در اسلامآباد در مقابل سپاهان پیروزی دیگری خواهیم آفرید.
وی در پایان،گفت: منتظر قضاوت عادلانه فدراسیون هندبال هستیم که با تیم فرازبام بهخاطر مهماننوازیشان برخورد لازم را بکند.