به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات خبر ۱۹، جلسه نقد و اندیشه؛ فضای مجازی، سواد رسانه ای و ارتباطات اجتماعی از نظر صاحب نظران امروز با موضوع روحانیت در فضای مجازی با حضور خطیب و فعال فضای مجازی حجت الاسلام و المسلمین احسان بی آزار تهرانی، خطیب و فعال فضای مجازی حجت الاسلام و المسلمین محمد حسن صالحی، فعال فضای مجازی حجت الاسلام و المسلمین مسعود زارعیان در محل وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار شد.
حجت الاسلام و المسلمین محمد حسن صالحی در این نشست در موضوع چگونگی حضور روحانیت در فضای مجازی اظهارداشت: روحانی باید در فضای مجازی آخوندی گری کند فضای مجازی مانند پروژکتور است که عکس ها را روی دیوار می اندازد؛ حضورها متفاوت است و هر فرد براساس زندگی خود سبک حضور خود را در فضای مجازی دارد.
وی یادامه داد: برای مثال شخصی در توییتر حرفهایی میزند که بسیار در دل مردم نفوذ میکند اما غلط املایی بسیاری میتوان از آن گرفت؛ ویرگول را با فاصله می گذرد، نیم اسپیس و اسپیس را رعایت نمیکند و اینها نشان میدهد نباید فرم زده شویم و ممکن است حتی آخوندیگریمان به هم نخورد.
وی گفت: هر فردی فعالیتی در اجتماع دارد و آن را منعکس میکند و اگر فعالیتی نکنیم هیچ چیز در پروژکتور نشان داده نمیشود.
صالحی درباره اثرات تکثرگرایی در فضای مجازی، گفت: به نظریه انتخاب طبیعی اعتقاد داریم و قبول داریم که در طول زمان بسیاری از حیوانات، روشها و سبکهای هنری منقرض شدند.
به گفته وی، تکثر گرایی در فضای مجازی خوبی ها و بدی هایی دارد؛ یکی از خوبی های آن این است که همه مردم اشتباه نمی فهمند و همه مردم با هم درک اشتباه ندارند؛ تکثرگرایی خوب است زیرا فکر مردم ارتقا پیدا می کند و در آینده دچار اشتباه نمی شوند.
صالحی گفت: وقتی صحبت از نوع حضور میکنیم خود به خود گذارهای مطرح میشود که آیا اساساً طلبهها باید در فضای مجازی حضورداشته باشند یا نداشته باشند. به عقیده من این سؤال به همان اندازه که برای حضور روحانیت در فضای حقیقی و جامعه اشتباه است، برای حضور در فضای مجازی هم اشتباه است.
وی افزود: بنابراین بدیهی است که روحانیت باید در فضای مجازی حضورداشته باشد و این نوع حضور در فضای مجازی هم باید کاملاً حقیقی باشد و همانی باشد که در فضایی حقیقی است و خودش باشد.
http://khabar19.ir/?p=3190