به گزاش خبر ۱۹ به نقل از ایسنا سید فرزاد افضلی با بیان اینکه سرانه مصرف آبزیان در استان به ۹ و نیم کیلوگرم رسیده افزود: این رقم در مقایسه با میانگین ۲۵۰ گرم سال ۱۳۷۳ رشد قابل توجهی داشته است.
وی اضافه کرد: افزایش مصرف آبزیان در سبد غذایی کرمانشاهیان در پی اقدامات انجام شده همچون فرهنگ سازی مصرف آبزیان و برگزاری جشنوارهها و اقدامات ترویجی رخ داده است.
افضلی سپس با بیان اینکه میانگین سرانه مصرف آبزیان در کشور یازده کیلوگرم است، افزود: در حال حاضر برای رسیدن به میانگین کشوری فاصله یک و نیم کیلوگرمی داریم.
وی اضافه کرد: در حال حاضر میانگین جهانی مصرف آبزیان ۲۰ کیلوگرم در سال برای هر نفر است.
مدیر کل شیلات کرمانشاه با اشاره به اهمیت گنجاندن مصرف آبزیان در سبد غذایی خانوادهها، ابراز امیدواری کرد: با فرهنگ سازی شاهد افزایش بیشتر مصرف آبزیان در استان کرمانشاه باشیم.
وی اشارهای هم به برگزاری جشنواره آبزیان در اوایل سال آینده در استان کرمانشاه داشت و اظهار کرد: امیدواریم برگزاری این جشنواره بتواند نقش مهمی در گرایش بیشتر کرمانشاهیان به سمت مصرف آبزیان داشته باشد.
مدیر کل شیلات کرمانشاه در ادامه اشارهای هم به تولیدات آبزیان استان کرمانشاه داشت و افزود: امسال بیش از ۱۹ هزار تن آبزیان در این استان تولید شد.
وی با اشاره به در دست اجرا بودن پروژههای آبزی پروری در سطح استان، ابراز امیدواری کرد: با احداث واحدهای جدید پرورش آبزیان و ساماندهی سایتهای موجود در سنوات آینده رشد چشمگیر تولید آبزیان را در سطح استان داشته باشیم.