به گزارش خبر ۱۹ ، سرهنگ «فضل الله شیری» روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه محدودیت های ترافیکی از ساعت ۸ صبح فردا (پنجشنبه ۱۶ اسفند) آغاز خواهد شد، اظهارداشت: این محدودیت از مقابل بلوار شهید غیرتمند در بزرگراه حضرت امام (ره) به سمت باغ فردوس و میدان شهدا اعمال و ورود خودروهای شخصی ممنوع است.
وی ادامه داد: از میدان آزادی کرمانشاه به سمت باغ فردوس نیز تنها تردد اتوبوس، تاکسی و در مجموع وسایل نقلیه عمومی مسافربری آزاد خواهد بود.
سرهنگ شیری خاطرنشان کرد: همچنین از سمت منبع آب جعفرآباد به سمت باغ فردوس و مسیر شرق به غرب بلوار کیهانشهر علاوه بر ممنوعیت توقف، محدودیت ترافیکی برای تردد خودروهای شخصی اعمال می شود.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی کرمانشاه اعلام کرد: این محدودیت ترافیکی تا پایان ترافیک و عادی شدن وضعیت عبور و مرور در محل و خیابانهای منتهی به میدان شهدا ادامه دارد.
سرهنگ شیری از شهروندان خواست با توجه به محدودیت پارکینگ و محدودیت های اعمال شده از وسایل حمل و نقل مسافربری عمومی جهت عزیمت به باغ فردوس استفاده کنند.
http://khabar19.ir/?p=4643