به گزارش خبر ۱۹ به نقل از ایرنا، ایجاد این صندوق با مشارکت در سرمایه گذاری بخش دولتی و خصوصی از سال گذشته شروع شد و از سال ۹۸ با اعطای تسهیلات ارزان قیمت به ۵۱ شرکت دانش بنیان فعالیت خود را به صورت رسمی آغاز می کند.
پارک علم و فناوری و دانشگاه ایلام با پرداخت ۴۷ درصد اعتبار و تعدادی از شرکت های دانش بنیان خصوصی با ۵۳ درصد آورده در ایجاد این صندوق مشارکت داشته اند.
در جریان افتتاح این صندوق معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری از اختصاص ۳۵ میلیارد ریال اعتبار به این صندوق و استاندار ایلام نیز از پرداخت ۳۰ میلیارد ریال اعتبار به این صندوق خبر دادند.
سال آینده و با آغاز به فعالیت این صندوق، شرکت های دانش بنیان با دریافت تسهیلات ارزان قیمت طرح و ایده های خود را عملیاتی می کنند.
با احتساب آورده بخش دولتی و خصوصی و اختصاص کمک های اعتباری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری و استاندار آورده این صندوق به ۸۰ میلیارد ریال افزایش می یابد.
http://khabar19.ir/?p=3696